Safarijagt i Syd Afrika

Dennis Flanz har tilbudt at lave en jagtrejse for Skive jagtforenings medlemmer til Syd Afrika. Det kan jeg kun anbefale, Dennis har en direkte kontakt til Jagt safarien, så prisen bliver billige end hvis det går igennem en rejseselskab.

I november 2014 blev jeg tilbudt at komme med Dennis Flanz og hans far på safari jagt i Syd Afrika, det var ikke første gang jeg blev det tilbudt, men denne gang slog jeg til.
Økonomisk kunne jeg se det ikke blev dyrere en et tur til Polen. Ca. prise: Fly tur/retur 6000 kr. Ophold og 6 dages jagt 8000 kr. Drikkepenge 1000 kr.
Afskydnings prise er vedheftet. Det blev en tur til ca. 20.000 kr. i alt.
Jeg skød 4 stykke vildt og tapskød en kudu som jeg ikke fik, den skal jeg ned på jagt efter igen, (man bliver bidt af det).
Vi er en hold på 5 der har bestilt en tur med Dennis.
Jeg vil også gerne fortælle om mine oplevelser der nede.

Dennis Flanz kan træffes på tlf. 29679525 eller mail. dennisflanz@gmail.com

Opdateret 10-06-2015 / Anders Laigaard