GPS.pejlkursus

GPS Garmin 320 kursus

Mandag den 6. februar i jagthytten, kl. 19.00. Søren Krabbe vil lede et kursus i brug af Gamins GPS 320 samt opsætning her af. Kursisten skal have sit GPS-udstyr og en bærbar computer med.

Der er plads til max 10 kursister. Ved overtegning vil der blive mulighed for et hold senere.

Skive Jagtforening er vært ved kaffe/brød.

Pris : 200 kr. Tilmelding til anders.laigaard@skolekom.dk eller tlf. 20923307.

GPS Astro 100 kursus

Mandag den 20. februar i jagthytten, kl. 19.00. Søren Krabbe vil lede et kursus i brug af Gamins GPS Astro 100 samt opsætning her af. Kursisten skal have sit GPS-udstyr og en bærbar computer med.

Skive Jagtforening er vært ved kaffe/brød.

Pris: 200 kr. Tilmelding til anders.laigaard@skolekom.dk eller tlf. 20923307.

Opdateret dec. 2016