Rågeregulering samt anden regulering.

Rågejagten finder sted jvf. jagtlovens paragraf vedrørende regulering af skadevoldende vildt. Derfor er det kun tilladt for jægere, der er fyldt 18 år.
Til rågeregulering i Krabbesholm skov må der kun anvendes luftgevær med en haglstørrelse på 5,5 millimeter. Dette er et krav fra Skive kommune grundet skovens beliggenhed i forhold til Skive by.
Tilmelding til rågeregulering skal ske ved henvendelse til Jesper Poulsen, Tlf. 60774625 eller mail: jesper.poulsen1@skolekom.dk.
Tilmelding senest 01.april 2018. Foreningen bliver af og til anmodet om at hjælpe med regulering af måger og duer. Er du interesseret i at hjælpe med dette, kan henvendelse ligeledes ske til Jesper Poulsen.

Opdateret Jan 2018 / AL